Eist Jaimie tóch alimentatie van Lil’ Kleine? ‘7500 euro per maand’

Door: Charlotte Wijnen
03-10-2022

De zorg van zoontje Lío rust volledig op de schouders van Jaimie. Lil’ Kleine ziet Lío momenteel niet, maar betaalt ook geen alimentatie. Hoewel Jaimie onlangs zei dat ze dat ook niet meer hoeft, lijkt ze nu van gedachten te zijn veranderd. Volgens Yvonne Coldeweijer eist ze 7500 euro partneralimentatie per maand.

Jaimie en Lil’ Kleine hebben samen een zoontje, maar op dit moment is de zorg volledig overgedragen aan Jaimie. De rapper heeft Lío al maanden niet gezien en betaalt geen alimentatie. En hoewel Jaimie eerder zei dat ze geen alimentatie meer hoeft te hebben, zou ze nu toch geld van Lil’ Kleine eisen.

Een huis, auto én geld

,,Er speelt eind oktober nog een andere zaak tussen Lil en Jaimie”, meldt Yvonne Coldeweijer op Instagram. ,,Zij eist namelijk geld van hem, omdat ze uit elkaar zijn en zij alleen voor Lío moet zorgen.”

Volgens Yvonne was de eerste eis van Jaimie een huis in Amsterdam-Zuid, een Range Rover, een au pair die zal worden gedeeld als Lío bij Lil’ Kleine is, de helft van de meubels én dat hij alle kosten van Lío op zich neemt zoals kleding en dergelijke.

7500 euro per maand

,,Eigenlijk een soort boedelverdeling”, concludeert Coldeweijer. ,,Als secundaire eis wil ze 7500 euro partneralimentatie per maand. Het huis, de auto en de au pair zijn volgens de spion tijdens de onderhandeling weer ingetrokken of aangepast.”

Volgens Yvonne zal Jaimie alimentatie krijgen voor Lío, maar heeft ze verder nergens recht op. ,,Ze zijn nooit getrouwd geweest. De rechter zal zeggen dat ze gewoon kan gaan werken.”

Horloges

Maar dat is nog niet alles. Lil’ Kleine eist namelijk ook wat van Jaimie. ,,Jorik wil op zijn beurt zijn horloges terug, die Jaimie heeft verkocht”, aldus Yvonne. ,,Jorik zijn antwoord op haar eis is dat ze al kinderbijslag ontvangt en dat ze naast alimentatie voor Lío zelf verder niks van hem krijgt.”

Meer DenD