Elianne kapot van breuk met Thomas Berge: ‘Zag het niet aankomen’

Thomas laat ex stikken met twee kinderen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is over en uit tussen Thomas Berge en Elianne Zweipfenning. In een berichtje dat Elianne naar haar omgeving heeft gestuurd, schrijft ze dat ze kapot van verdriet is. ,,Zag de breuk niet aankomen.”

Een bekende van Thomas en Elianne bevestigde afgelopen weekend al aan Shownieuws dat de geruchten waar zijn. Volgens deze bron zou de breuk het initiatief van de zanger zijn geweest en zouden de twee in relatietherapie hebben gezeten.

Zag breuk niet aankomen

Elianne zag de breuk niet aankomen, weet Yvonne Coldeweijer. De juicekoningin heeft een berichtje gelezen dat Elianne naar haar omgeving heeft gestuurd. ,,Ze is er helemaal kapot van en heeft de breuk niet zien aankomen”, schrijft Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Zij wilde graag vechten voor de relatie, maar hij blijkbaar niet.”

‘Hart in duizend stukjes’

Thomas en Elianne hebben samen twee kinderen: eenjarige zoon Saint en pasgeboren dochtertje Sky Méa. ,,Hij laat haar achter met een klein kindje en een pasgeboren baby’tje. Alsof zijn gezin geen betekenis heeft voor hem. Zo voelt het voor haar op dit moment”, vervolgt Coldeweijer. ,,Ze zegt in het berichtje dat haar hart in duizend stukjes is gebroken. Heel sneu!”

Ander in het spel?

Het is niet duidelijk wat precies de reden van de breuk is, maar Coldeweijer heeft wel een idee. ,,Ik heb zelf altijd een idee dat als een man zoiets doet, dat er dan een ander in het spel is. Mannen zijn meestal niet zomaar van het alleen zijn, zonder nieuwe opties. Maar dat is slechts een vermoeden. Dat meestal klopt. En met ‘meestal’ bedoel ik ‘altijd’.”

Tags

THOMAS BERGE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck