Elise BZV in vuur en vlam: ‘dit is hem’

Door: Jessie Baltus
29-03-2020

Elise is erg zelfverzekerd over haar toekomst met boer Bastiaan. In de eerste keuze-aflevering van Boer Zoekt Vrouw zegt ze: ,,Kan me niet voorstellen dat dit hem niet is.”

,,Alles perfect”

Na een paar leuke dagen op de boerderij is Elise in de wolken. ,,Hij is lekker nuchter, een lekkere Zeeuw.” Ze zegt nog niets te hebben gevonden dat niet bij haar past en alles is tot nu toe perfect. ,,Het voelt alsof ik hier zo in kan rollen. Kan me bijna niet voorstellen dat dit hem niet is!” Elise vraagt zich echter af of ze niet te arrogant overkomt. ,,Misschien ga ik later wel op m’n bek, maar dit voel ik zo.”

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De hormonen ontwaken

Aan de andere kant vertelt Bastiaan een soortgelijk verhaal, waardoor er vuur van beide richtingen lijkt te komen. Bastiaan zegt: ,,Ik voel zeker wel dingen. Ik voel me heel happy en goed. Misschien zijn dit de hormonen die ontwaken van een lange winterslaap.”

,,Beetje oppervlakkig”

Later stuurt Bastiaan Madeleen naar huis. Madeleen vertelde over het moment dat ze hem zag op tv. ,,Ik dacht toen ‘waah dit is hem’. Ik kon me echt vinden in wat hij zocht, avontuurlijk, zelfstandig” Ze vertelt ook dat de dagen op de boerderij niet helemaal naar haar verwachtingen waren verlopen. ,,En dan kom je hier en dan blijft het een beetje oppervlakkig.” Madeleen gaf eerder al aan dat Bastiaan weinig moeite leek te doen om haar goed te leren kennen.

Milou de werkster

Het venijn zat hem echter in de staart. Nadat Madeleen haar spullen heeft gepakt staan Milou, Elise en Bastiaan in de keuken. Milou is bezig aan het aanrecht, als Elise zegt: ,,Je kan wel werkster worden bij ons!” Een ongemakkelijk einde van de dag.

Meer DenD