Elise geeft toe: Bastiaan maakte goede keuze

Door: Tanja Brouwer
29-04-2020

Elise was tot over haar oren verliefd op boer Bastiaan. Ze moest alleen nog wachten tot de Zeeuw de andere dames naar huis stuurde. Helaas liep het anders en werd Bastiaan niet verliefd op haar maar op Milou. Hoewel Elise tijdens het programma niet echt sympathiek deed tegen Milou, lijkt ze zich nu wel van haar beste kant te laten zien.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Geen goede basis’

Op haar Instagramaccount kijkt Elise, die inmiddels zelf gelukkig is in de liefde, terug op het avontuur en op het liefdesverdriet dat ze na afloop had. ,,Wat ik nog wel even kwijt wil: ik sta 100% achter Bastiaan zijn keuze. Hij heeft zijn gevoel gevolgd en dat is in mijn ogen altijd het beste dat je kunt doen!” Bastiaan twijfelde enorm tussen de twee dames, vooral omdat Milou qua karakter heel goed bij hem paste maar niet van plan was snel naar Zeeland te verhuizen. In een lange afstandsrelatie had Bastiaan geen zin, maar toch koos hij voor een relatie met een vrouw die in Duitsland woont. ,,Ik had niet gewild dat hij mij om praktische redenen had gekozen, dat zou geen goede basis zijn”, schrijft Elise.

Alle negatieve reacties die over Elise zijn geschreven zijn haar ook niet ontgaan. Voor al die ‘haters’ heeft ze ook een bericht: ,,Wees mild en heb een beetje begrip. Op mijn pagina wordt niet gesmeten met lelijke dingen naar deze mooie mensen, want dan heb ik liever dat je mij niet volgt.”

Meer DenD