Elise Schaap uitgekeken op Nikkie Plessen: ‘Helemaal klaar mee’

Door: Charlotte Wijnen
11-10-2021

Elise Schaap is helemaal klaar met het imiteren van Nikkie Plessen. Ze heeft haar inmiddels al vaak genoeg gepersifleerd. ,,Die hoeft voor mij niet meer. Daar ben ik wel klaar mee.”

Het internet staat vol met hilarische fragmenten waarin Elise Schaap Nikkie Plessen na doet. De imitatie is zó goed, dat je het verschil tussen de twee bijna niet meer ziet. Maar inmiddels heeft Elise haar wel vaak genoeg gepersifleerd en wordt het tijd om in de huid van een ander te kruipen.

‘Hoeft niet terug te komen’

,,Nikkie Plessen heb ik zoveel gedaan, die hoeft voor mij niet meer terug te komen. Daar ben ik wel klaar mee”, vertelt Elise in VARAgids. ,,Maar gelukkig is er nog genoeg zelfspot in Nederland.”

Dat Nikkie meerdere keren keihard op de hak genomen werd in de TV Kantine, zorgde gelukkig niet voor vervelende opmerkingen naar Elise. ,,Van bijna iedereen die ik heb geïmiteerd, kreeg ik persoonlijk bericht dat ze het leuk vonden. Opmerkelijk. Ik kan me ook voorstellen dat mensen er niet op zitten te wachten. Het zijn toch kwetsbaarheden die ik uitvergroot.”

Meer DenD