Ellemieke krijgt trouwring terug: ‘Kan wel huilen’

Ellemieke krijgt trouwring terug|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ellemieke Vermolen kan haar geluk niet op: ze heeft eindelijk de ringen terug die ze kwijt was. ,,Iemand heeft ze dus gevonden. Kan wel huilen…”

Ellemieke deelt vol trots een foto met de teruggevonden ringen op haar hand. De ringen, die vermoedelijk trouwringen zijn, betekenen veel voor haar. ,,Er bestaan dus nog eerlijke mensen!”, schrijft ze opgelucht in Instagram Stories.

‘Dit is mijn held!’

Omdat Ellemieke blij is dat deze persoon zo eerlijk is geweest om de ringen terug te geven, besluit ze in een volgende story het profiel van de vinder te delen. ,,Dit is mijn held! Ze bestaan nog”, schrijft Ellemieke.

Ze is de man eeuwig dankbaar. ,,Ik hoop dat er wat mensen je gaan volgen want naast een eerlijke vinder maak je ook nog eens prachtige foto’s van vogels!”

Of de ringen daadwerkelijk trouwringen zijn is niet bekend, maar het is duidelijk dat de sieraden veel waarde hebben.

Tekst gaat verder onder de foto

Herenigd

Ellemieke beleefde vorige week nog een bijzondere mijlpaal met haar ex-man Sergio. Hun zoontje Zenna verliet de basisschool en begint aankomend schooljaar op de middelbare school. De bijzondere dag werd groots gevierd en Zenna kon rekenen op steun van allebei zijn ouders.

,,Die zonnebril was echt nodig. Heb het niet droog kunnen houden”, schreef Ellemieke bij een foto van het emotionele moment. ,,Nieuw hoofdstuk.”

Tags

ELLEMIEKE VERMOLENSERGIO HERMANTROUWRINGTROUWRINGEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck