Ellemieke moedigt naturel zijn aan maar ‘gebruikt fillers’

Ellemieke helemaal niet naturel
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ellemieke Vermolen is bij Shownieuws te gast om het gebruiken van Instagram filters te verminderen en dat iedereen een ‘natural beauty’ is zonder make-up. Terwijl de actrice haar mening geeft over dit onderwerp, zit te aan tafel volledig in de make-up en zou ze volgens juice kanalen overduidelijk fillers in haar gezicht hebben…

Een fragment over een miss verkiezing wordt getoond in de Shownieuws uitzending, waarbij een miss zonder make-up haarzelf vertegenwoordigt.,,Ik vind het zo fantastisch om te zien. Zij zet hier zo’n statement neer dat schoonheid echt van binnen zit in plaats van wat we er allemaal op smeren”, vindt Ellemieke, als er gevraagd wordt wat ze ervan vindt. ,,Zeker in de tijd van al die filters op Instagram”, aldus de actrice.

‘Een beetje’

,,Daar doe jij niet aan mee hè?” vraagt Bart Ettekoven sarcastisch aan Ellemieke. Vermolen moet bekennen: ,,Nou eerlijk gezegd doe ik er ook een beetje aan mee. Maar niet te veel”. Bart: ,,Een beetje… EEN BEETJE?!” zegt hij lachend. ,,Nou, doe eens aardig!” antwoordt Ellemieke.

Haar hele geloofwaardigheid viel al weg op het moment dat ze een selfie plaatste op haar Instagram voordat de uitzending begon. ,,Deze foto heeft geen filter en ik draag geen make-up. The real me”, schrijft ze erbij. Juicekanaal Life of Yvonne geeft haar ongezouten mening: ,,Zonder filter maar met lijpe filler. Dat is niet ’the real me’, he Ellemiek?”

Permanente make-up

Ook is Coldeweijer van mening dat Ellemieke geverfde wimpers en wenkbrauwen heeft én dat ze een getatoeëerde eye-liner heeft.

Ellemieke begrijpt gewoon niet waarom mensen foto’s plaatsen met Instagram filters. Ze vindt het ‘zielloos als je filters gebruikt’, terwijl ze in de uitzending toegeeft zelf ook weleens een filtertje te gebruiken…

[poll id=”102″]

Tags

ELLEMIEKE VERMOLENFILLERSMAKE-UP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck