Ellemieke Vermolen bevestigt nieuwe liefde: ‘Stevig anker gevonden’

Nieuwe liefde voor Ellemieke
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het gaat al een tijdje rond dat Ellemieke Vermolen na de scheiding met Sergio Herman een nieuwe liefde in haar leven heeft. Op de Vlaamse televisie heeft Ellemieke het nu eindelijk bevestigd.

In de Vlaamse talkshow De tafel van Gert gaf Ellemieke Vermolen met een grote glimlach toe dat ze weer verliefd is. ,,Ik heb een stevig anker”, zei ze tegen presentator Gert Verhulst. ,,Om in boottermen te blijven: wie is de kapitein?”, vraagt hij. Maar helaas, daar wil Ellemieke dan weer geen antwoord op geven.

Nieuwe liefde

Er gaan al een tijdje geruchten dat Ellemieke een nieuwe liefde heeft. ,,Bronnen melden aan ons dat Ellemieke Vermolen, de ex van Sergio Herman, weer gelukkig is in de liefde”, meldde Juicechannel eerder dit jaar. Het kanaal noemde destijds zelfs een naam. ,,Ze heeft momenteel een relatie met Baptist de Pape.”

Sergio Herman

Ellemieke was dertien jaar getrouwd met Sergio Herman, maar begin 2021 gingen ze uit elkaar. De breuk was heftig, al helemaal toen bleek dat Sergio snel weer een nieuwe liefde had gevonden. Slechts vier maanden na de scheiding met Ellemieke kwam er naar buiten dat hij samen was met de Vlaamse Chanel Joppart. Inmiddels is die relatie gestrand.

‘Geen taboe meer’

Vorige maand liet Ellemieke in gesprek met Het Laatste Nieuws weten dat ze de scheiding achter zich heeft gelaten. ,,Dat hoort nu eenmaal bij het leven, echtscheidingen zijn geen taboe meer. Vroeger was scheiden not done en bleef je bij elkaar ondanks de wrevel. Nu kun je elkaar in liefde loslaten en allebei weer een gelukkig leven leiden. Ik vind het juist mooi om te zeggen: we houden van elkaar maar laten elkaar los. Natuurlijk is dat een lang leerproces en hartstikke moeilijk, maar het is nog lastiger voor je kinderen dan voor jezelf.”

Tags

ELLEMIEKE VERMOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck