Ellemieke Vermolen blikt terug op ongeval: ‘Ik blijf thuis’

Ellemieke herbeleeft ongeval
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Heel Nederland probeert vandaag zoveel mogelijk thuis te blijven vanwege storm Poly. Het doet Ellemieke Vermolen denken aan vorig jaar, toen er een boom op haar auto viel. Ze gaat vandaag dan ook niet de deur uit.

Ellemieke heeft vanwege de storm een hoop bezorgde berichtjes van haar volgers ontvangen. ,,Lieve mensen, bedankt voor jullie berichtjes over het weer vandaag, super lief!”, schrijft Ellemieke op Instagram.

Ellemieke blijft thuis

Ellemieke woont in België en heeft gelukkig niet veel last van de storm. ,,Hier in België valt het mee maar ik blijf toch lekker thuis.” Ze deelt er een filmpje bij van vorig jaar, toen er een boom omviel en op haar auto terechtkwam.

Ongeval met boom

Op dat moment zat Ellemieke achter het stuur en het scheelde maar een paar centimeter of de boom was op de voorkant van haar auto terechtgekomen. De schrik zat er bij haar goed in. ,,Zoveel geluk dat hij op mijn achterkant terechtkwam”, liet Ellemieke destijds weten. Gelukkig schoot een man haar meteen te hulp. ,,Mijn reddende engel.”

Total loss

Gelukkig bleef Ellemieke buiten de schrik ongedeerd, maar haar Mini Cooper was total loss verklaard. De auto was volgens Ellemieke een ‘geluksauto’ en daarom zat er maar één ding op: een nieuwe Mini Cooper aanschaffen. Sindsdien rijdt Ellemieke weer in dezelfde auto.

Tags

ELLEMIEKE VERMOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck