Ellemieke Vermolen deelt heftig nieuws: ‘Ik had eierstokkanker’

Ellemieke was ernstig ziek
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ellemieke Vermolen deelt heftig nieuws. In 2020 werden haar baarmoeder en eierstokken weggehaald vanwege eierstokkanker. ,,Mijn baarmoeder is weg, het veilige thuis van mijn kinderen”, vertelt ze in de AD’s Mezza-rubriek Hemd van het Lijf.

Volgens Ellemieke is haar buik haar ‘zwakke plek’. ,,Ik heb veel problemen in mijn buik. Met mijn eileiders, een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, cystes”, vertelt ze in het interview. ,,Mijn baarmoeder en eierstokken zijn in 2020 weggehaald, vanwege eierstokkanker.”

‘Alles werd weggehaald’

De operatie aan haar buik gebeurde drie jaar nadat zoontje Josha stilgeboren werd. Ze noemt de operatie een ‘nare medische ervaring’. ,,Alles werd weggehaald. Mijn baarmoeder: het veilige thuis van mijn kinderen, en het laatste stukje wat ik nog bij me had van Josha.”

Overgang

Door de operatie is Ellemieke vroeg in de overgang gekomen. ,,Iets wat ook invloed heeft op mijn bloedsuikerspiegel. Die probeer ik in balans te houden door geen tussendoortjes te nemen en gezond te eten: geen vlees, zelden vis”, legt ze uit. ,,Doordeweeks ontbijt ik verder niet: intermittent fasting. Ik ontbijt wel in het weekend: toast met avocado en ei, of een omelet met veel groente. En dan laat ik me overdag meer gaan, met pizza of frietjes of zo.”

Sergio Herman

Ellemieke vertelt verder dat ze na de scheiding met Sergio Herman weer ‘aan de bak moest’. Sinds de scheiding werkt ze onder meer als influencer. Ellemieke en Sergio gingen in 2021, na een huwelijk van twaalf jaar, uit elkaar. De breuk was zwaar, al helemaal toen bleek dat Sergio snel weer een nieuwe liefde had gevonden. Slechts vier maanden na de scheiding kwam er naar buiten dat Sergio samen was met de Vlaamse Chanel Joppart. Inmiddels is die relatie gestrand.

Nieuwe liefde

Volgens geruchten heeft Ellemieke wél weer het geluk in de liefde gevonden. ,,Bronnen melden aan ons dat Ellemieke weer gelukkig is in de liefde”, meldde Juicechannel onlangs op Instagram. ,,Ze heeft momenteel een relatie met Baptist de Pape.”

Tags

ELLEMIEKE VERMOLEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck