Ellemieke Vermolen eert overleden zoontje met een emotioneel bericht

Ellemieke Vermolen
Door: Eva Steins
02-03-2021

Vandaag is een zwarte dag voor Ellemieke Vermolen en haar ex-man Sergio Herman. Op deze dag overleed vier jaar geleden hun derde zoontje Josha. Ellemieke eert haar zoontje met een bijzonder emotioneel bericht op Instagram…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In 2017 overleed het derde zoontje van het inmiddels gescheiden stel vlak voor de geboorte. Het was de derde zwangerschap voor Ellemieke en Sergio, eerder kregen zij zoons Noah en Zenny.

Foto

Op Instagram plaatst Ellemieke een foto van de kleine Josha. Te zien is hoe Ellemieke haar overleden zoon in haar armen heeft, en vader Sergio hem een kus op het voorhoofd geeft.

Bij het bericht schrijft Ellemieke een verdrietige tekst.

,,Je was helemaal af, zo gaaf zo mooi. Alles erop en eraan. Tien vingertjes en tien teentjes….. ik heb ze geteld zoals elke mama dat doet”, schrijft Ellemieke. Zij deelt heftige details over de dag van zijn overlijden. ,,Het enige verschil was dat je stil was…… geen gehuil en geen ontmoeting in elkaars ogen.”

Op deze dag eert de familie het overleden mannetje op een bijzondere manier. ,,Vandaag is jouw dag “Johsadag” zo noemen we het hier, de kinderen mogen kiezen wat ze willen doen vandaag. Ieder jaar is dat anders, alles mag en is oké.”

Ondanks deze heftige dag, in een tevens heftige periode vanwege de scheiding, houdt Ellemieke haar hoofd hoog.

,,Vandaag zou je 4 jaar zijn geworden. Al 4 jaar zonder jou……. maar altijd bij ons, voor altijd in ons 🤍 Voor alle mama’s die dit ook hebben meegemaakt. Weet dat de pijn minder wordt en het gemis soms groter….. Zoals de zee, soms wild, soms kalm, eb en vloed. Laat het komen. Wees krachtig en lief voor jezelf, maar vooral trots op wie je nu bent! Ik voel jullie…..❤️”

Meer DenD