Ellemieke Vermolen sneert naar ex Sergio Herman

Ellemiek haalt bitter uit naar ex Sergio|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ellemieke Vermolen had afgelopen vrijdag een feestje met haar vriendinnen. De foto’s werden op Instagram gedeeld met een boodschap aan haar ex-man Sergio Herman…

Steun van vriendinnen

Onlangs vertelde Sergio dat hij zich sinds de scheiding prima vermaakt en een ‘veel leuker leven’ heeft. ,,Los van het feit dat ik nog altijd een moordende agenda heb, leid ik momenteel een veel aangenamer leven”, zei hij in weekblad Weekend.

En nu lijkt het erop dat Ellemieke wil laten zien dat ook zij de tijd van haar leven heeft. ,,My tribe is better than yours”, schrijft Ellemieke bij een foto met haar vriendinnen op Instagram.

Hiermee lijkt het erop dat ze een sneer uitdeelt naar haar ex-man. Op de foto is te zien dat Ellemieke het naar haar zin heeft. Dankzij de steun van haar vriendinnen gaat het weer goed met haar.

Niet de eerste keer

Het is niet de eerste keer dat Ellemieke een sneer uitdeelt naar haar ex-man. Net nadat bekend werd dat de twee na twaalf jaar een punt achter hun huwelijk hadden gezet, zat Sergio dronken achter het stuur met een onbekende vrouw.

,,Fijne dinsdag… Een sterke vrouw zoekt geen wraak. Ze gaat door en laat karma haar vuile werk doen”, schreef Ellemieke destijds op Instagram.

Tags

Ellemieke VermolenSergio Hermansneer

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie