Ellemieke weer samen met Sergio: ‘Hield het niet droog’

Ellemieke herenigd met Sergio
Door: Charlotte Wijnen
30-06-2022

Ellemieke Vermolen was gisteren weer even herenigd met haar ex-man Sergio Herman voor een speciale gelegenheid. Tijdens het moment droegen ze beiden een zonnebril, want ze konden huntranen niet bedwingen.

Ellemieke en Sergio beleven samen een bijzondere mijlpaal: hun zoontje Zenna gaat aankomend schooljaar beginnen op de middelbare school.

Nieuw hoofdstuk

,,Deze is gewoon klaar voor het middelbaar!”, schrijft Ellemieke bij beelden van Zenna die feest aan het vieren is met zijn klasgenoten. ,,Klaar voor een nieuw avontuur! Zo ongelofelijk trots op jou.”

Het was een bijzondere dag, waar Zenna op steun van allebei zijn ouders kon rekenen. Het gezin was voor even herenigd. ,,Die zonnebril was echt nodig. Heb het niet droog kunnen houden”, schrijft Ellemieke bij een foto van het emotionele moment. ,,Nieuw hoofdstuk.”

Tekst gaat verder onder de foto

‘Dat gun ik hem’

De scheiding met Sergio was loodzwaar voor Ellemieke, vooral toen ze erachter kwam dat hij al snel weer een nieuwe liefde had gevonden. Inmiddels heeft ze het verdriet achter haar kunnen laten en gunt ze haar ex-man weer al het geluk.

,,We doen allebei enorm ons best en ik ben blij dat hij weer gelukkig is met iemand”. vertelde Ellemieke eerder in de podcast ’30 minuten rauw’ van Ruud de Wild. ,,Ik hoop dat hij gelukkig blijft, dat gun ik hem echt. En ik word ook gelukkig, dat weet ik ook.”

Meer DenD