Ellen Brusse overrompeld door overlijden man

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Molly Baas

Niemand zag het aankomen toen de man van Ellen Brusse plotseling kanker kreeg. Ze had nog maar drie weken over met haar man na de diagnose, het snelle afscheid heeft er verschrikkelijk ingehakt.

Veel plannen samen

Eerder deze maand moest Ellen gebroken van verdriet afscheid nemen van André Hageraats, die uitgezaaide kanker bleek te hebben. In eerste instantie leek er niks aan de hand te zijn.
Ellen wilde zo graag oud worden met André, met wie ze twaalf jaar was, en had nog zoveel plannen met hem. De twee leefden in Rotterdam en Frankrijk samen en hadden tickets voor een cruise samen.

Ellen vertelde jaren terug aan blad Privé dat zij en André elkaars eerste liefde waren. Op veertien en vijftienjarige leeftijd hadden ze een jaar, waarbij André haar altijd van school kwam halen. Na vele jaren her-ontmoeten ze in Rotterdam. ,,Je jeugdliefde tegenkomen, hoe leuk is dat? Ik herkende haar meteen. Toen ik ging scheiden, probeerde we het weer.” biechtte André destijds. De twee zijn uiteindelijk zelfs getrouwd met elkaar, desondanks hun oudere leeftijd. Het leek hun geweldig een mooi feest te kunnen geven.

Ellen Brusse, pseudoniem van Elizabeth Gerardina Wenmakers is  een Nederlands televisiepresentatrice en omroepster.Ze was van 1980 tot 1996 het gezicht van de TROS.

Tags

OVERLIJDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck