Ellen DeGeneres over corona: ik heb geluk gehad

Door: DitjesDatjes
13-01-2021

Ellen DeGeneres heeft voor het eerst uitgebreid verteld over haar coronabesmetting. De televisiemaker zegt zich oké te voelen en heeft geluk gehad, maar lang voelde ze zich beroerd.

Vlak voor de kerst werd DeGeneres positief getest, waardoor ze haar show moest cancelen. De 62-jarige presentatrice was deze week voor het eerst dit jaar weer met haar show op tv, waarin ze vertelde over haar ervaring.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Het gaat nogal veel over negativiteit, dus ik dacht dat we het wel eens over iets positiefs konden hebben: mijn coronatest. Voor de vakantie werd ik positief getest maar nu ben ik weer in orde”, vertelt DeGeneres, die soms wel 16 uur per dag sliep en last had van extreme rugpijn. “Ik wil iedereen bedanken die contact met me heeft opgenomen en aardige berichtjes heeft gestuurd. Ik wou dat ik jullie allemaal kon omhelzen, maar dat zou gevaarlijk en illegaal zijn.”

Ook blikt ze nog even terug op het moment dat haar assistent het slechte nieuws kwam brengen, vlak voor een opname. “Iedereen om me heen werd bang en rende weg, sommigen zijn nooit meer teruggekomen.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD