Ellen Pompeo houdt mini-reünie met Grey’s Anatomy-collega’s

Door: DitjesDatjes
12-06-2021

Ellen Pompeo heeft een kleine reünie gehouden met haar ex-collega’s van de populaire televisieserie Grey’s Anatomy. De 51-jarige Amerikaanse actrice had een etentje met haar oude tegenspelers Eric Dane en Justin Chambers, zo deelt ze een video van de gezelligheid op sociale media.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

In de video kijken Pompeo en Dane de camera in alsof ze poseren voor een foto. Op het laatste moment komt ook Chambers in beeld. “Willen jullie nog wat bestellen”, vraagt hij de andere twee als grapje.

“Oude vrienden zijn de beste vrienden”, schrijft de actrice erbij. “Wacht, ik bedoel niet te zeggen dat wij oud zijn. We kennen elkaar alleen heel lang”, aldus Pompeo.

De drie hebben gespeeld in de televisieserie Grey’s Anatomy. De langstlopende ziekenhuisserie ooit volgt de avonturen van arts Meredith Grey (Pompeo) en haar collega’s van het Grey Sloan Memorial. Onlangs werd bekend dat zender ABC een 18e seizoen van de reeks heeft besteld. Behalve Pompeo keren ook Chandra Wilson en James Pickens jr. terug in seizoen 18. Dane stopte in 2012 met de serie en Chambers stopte in 2020 na 15 jaar met Grey’s Anatomy.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD