Eloise begint nieuw hoofdstuk: ‘Heel veel zin in’

Eloise begint aan nieuw hoofdstuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Geweldig nieuws voor Eloise van Oranje: ze is verhuisd! ,,Het voelt als een nieuw hoofdstuk”, laat de gravin op Instagram weten.

Eloise deelt een foto van haar oude slaapkamer die op haar bed na al helemaal leeggemaakt is. ,,Ik wou nog wat delen, ik ben namelijk verhuisd!”, schrijft Eloise op Instagram.

Samenwonen met Amalia?

De gravin schrijft dat ze heel veel zin heeft om van alles erover te delen met haar volgers. ,,Ik kan ook niet wachten om op mijn nieuwe plekje te wonen”, aldus Eloise enthousiast.

Waar haar nieuwe woning te vinden is, laat ze niet weten. Maar de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien is niet de enige in de koninklijke familie die deze zomer gaat verhuizen. Ook Amalia, die in september aan haar nieuwe studie begint, verhuist binnenkort naar Amsterdam. Zouden de twee nichtjes samen gaan wonen?

Tekst gaat verder onder de foto

1650 euro huur

Eloise verhuisde in september vorig jaar van de campus naar een eigen plekje in Amsterdam. Het appartement deelde ze met twee vriendinnen. De meiden huurden het appartement voor 1650 euro per maand.

Een hoop geld, maar daar kreeg Eloise ook een hoop voor terug. Ruime kamers, een nette keuken en een mooie badkamer op een toplocatie in Amsterdam-West. Toch heeft Eloise ervoor gekozen om te vertrekken naar een andere woning.

Tags

AMALIAELOISE VAN ORANJEVERHUISD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck