Eloise getroffen door diefstal: ‘Ik haat Amsterdam’

Eloise HAAT Amsterdam
Door: Charlotte Wijnen
13-12-2022

Het zit Eloise van Oranje niet mee: wanneer ze haar fiets probeert te vinden in Amsterdam, blijkt de fiets nergens meer te staan. Vermoedelijk heeft iemand haar fiets gestolen. ,,Ik haat Amsterdam echt soms”, zegt een gefrustreerde Eloise.

Eloise studeert sinds augustus 2020 aan de Hotelschool in Amsterdam en is hiervoor ook naar de hoofdstad verhuisd. Eerst woonde ze op de campus en sinds vorig jaar heeft ze een eigen plekje kunnen bemachtigen. Veel studenten zullen jaloers op Eloise zijn, maar in Amsterdam wonen heeft ook zijn nadelen…

Eloise baalt

Net zoals iedereen doet ook Eloise vrijwel alles op de fiets in Amsterdam. Maar omdat er zóveel fietsen staan komt het weleens voor dat ze niet meer weet waar ze haar fiets heeft neergezet. ,,Ik kan mijn fiets niet vinden”, schrijft ze in Instagram Stories, waar ze een foto van zichzelf deelt waar ze zielig kijkt.

Ook is het mogelijk dat haar fiets is gestolen en dat ze daarom haar fiets niet meer kan vinden. Ze baalt in ieder geval flink. ,,Ik haat Amsterdam echt soms. Ik baal”, aldus Eloise.

Niet blij

Het zit Eloise de laatste tijd niet mee. Een paar dagen geleden werd bekend dat ze op plek nummer zeven is geëindigd op de lijst van de Influencer100. Hoewel ze zich volgens de lijst een echte influencer mag noemen, was Eloise niet blij toen ze haar naam zag staan. Haar naam was geschreven met een trema, terwijl haar naam niet op die manier geschreven wordt. ,,Naam verkeerd gespeld maar is okay”, zei Eloise daarover.

Meer DenD