Eloise onthult: ‘Ik ben heel gelukkig in de liefde’

Eloise is heel gelukkig in de liefde
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje verscheen in een prachtige jurk op de rode loper voor de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. Uiteraard werd haar gevraagd naar haar liefdesleven en Eloise onthult dat ze verliefd is.

Eloise heeft ruim 300.000 volgers op Instagram en laat al die mensen maar al te graag zien waar ze zich in het dagelijks leven mee bezighoudt. Maar hoewel ze veel van zichzelf en haar vriendinnen laat zien, komt er nooit een vermeende nieuwe liefde voorbij.

Eloise is nog steeds verliefd

Een jaar geleden bekende Eloise een vriend te hebben. ,,Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy”, zei ze in gesprek met LINDA.meiden. ,,Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Is Eloise nu, een jaar later, nog stééds verliefd? Die vraag kreeg ze tijdens de uitreiking van de Gouden Televizier-Ring. ,,Ik ben heel gelukkig in de liefde”, onthult ze in gesprek met weekblad Story. Toch wil Eloise nog steeds geheimhouden wie haar nieuwe liefde is. ,,Dat wil ik graag voor mezelf houden.”

Geheimzinnig

Dat Eloise geheimzinnig is over haar liefdesleven heeft een goede reden. De gravin heeft eerder al de ‘fout’ gemaakt haar liefdesleven gelijk op tafel te gooien ,,Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging. Een dag later maakte ik het uit”, vertelde de gravin aan weekblad Privé. ,,Dat fragment over mijn date-leven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De Slimste Mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.”

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJENIEUWE LIEFDENIEUWE VRIENDVERLIEFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck