Eloise slaat terug na opmerking over uiterlijk

Eloise blij met haar uiterlijk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje slaat terug na een aantal opmerkingen over haar uiterlijk. Ze vindt het storend dat iedereen tegenwoordig maar op elkaar moet lijken. ,,Zo werkt het gewoon niet.”

Hoewel Eloise eerder toegaf onzeker te zijn over haar uiterlijk, lijkt dat nu niet meer het geval te zijn. Ze is dan ook niet gediend van de opmerkingen die over haar uiterlijk gemaakt worden.

Andere neus en vollere lippen

,,Blijkbaar heb ik een controversieel gezicht. Of het zijn mijn wenkbrauwen, of mijn neus, of mijn mond. Moet ik dan zo door het leven gaan?”, vraagt Eloise in een TikTok-video. Ze beeldt een aantal veranderingen in haar gezicht uit, zoals een andere neus en vollere lippen.

,,Sorry als niet elke lip, wenkbrauw, neus of whatever het ook is, op elkaar lijkt. Zo werkt het gewoon niet”, zegt ze vol zelfvertrouwen.

Niet altijd zo zelfverzekerd

Maar Eloise is niet altijd zo zelfverzekerd geweest. Aan Beau Monde liet ze vorig jaar nog weten dat ze zich vooral onzeker voelt over haar uiterlijk. ,,Niet over iets specifieks, meer typische dingen die ieder meisje heeft”, zei ze destijds.

Ze twijfelde dan ook vaak of de outfits die ze draagt haar wel ‘mooi staan’ en of haar lichaam er wel mooi uitkomt. Vroeger stoorde ze zich vooral aan haar benen, die volgens haar ’te dik’ waren. Ook besloot ze begin dit jaar nog af te vallen met het voornemen om 5000 stappen te zetten op een dag.

Tags

AFVALLENELOISE VAN ORANJEKRITIEKONZEKERUITERLIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck