Eloise van Oranje beschuldigt juwelenmerk: ‘Goedkoop spul’

Eloise beschuldigt juwelenmerk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje heeft haar woning in Amsterdam aangekleed met twee schilderijen aan de muur van dezelfde stijl. In haar Instagram Stories tagt ze een juwelenmerk, maar benoemt ze ook AliExpress. Beschuldigt Eloise hiermee het juwelenmerk?

Eloise woont sinds kort in Amsterdam met twee vriendinnen. ,,Ik heb dit nooit officieel hierop gezegd, maar: huisje in Amsterdam”, schreef ze een paar maanden geleden in Instagram Stories. Ze liet toen al weten na te denken over een leuke inrichting. Ze had al een aantal tweedehands spulletjes gehaald, maar haar woning lijkt nog niet af te zijn.

Van AliExpress?

Omdat haar woonruimte hier en daar nog aangekleed moet worden, heeft Eloise besloten om tijdelijk wat aan de muur te hangen. ,,Dit doet het voor nu”, schrijft Eloise in Instagram Stories bij een foto van twee schilderijen.

De schilderijen, die erg op elkaar lijken, heeft ze naast elkaar gehangen. In een volgende Story laat Eloise weten waar ze de kunstwerkjes vandaan heeft. Onder de rechtse heeft ze het juwelenmerk À la getagd, dat buiten juwelen ook spullen voor in het interieur verkoopt.

,,Van AliExpress volgens mij”, schrijft ze bij het andere schilderij. Op de foto is te zien dat de kunstwerkjes in dezelfde stijl zijn gemaakt, waarmee Eloise lijkt te bedoelen dat het geïnspireerd is op spullen die door AliExpress verkocht worden.

Tags

ALIEEXPRESSBESCHULDIGINGELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck