Eloise van Oranje doet vreemde oproep

Eloise doet vreemde oproep
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Eloise van Oranje, die onlangs zei niet te kunnen wachten tot ze onherkenbaar over straat kan, heeft een vreemde oproep op Instagram gedaan.

,,Wie is er trouwens in Parijs 25/26e? Hit me up”, schrijft Eloise in Instagram Stories. Een vreemde oproep, omdat ze onlangs zei niet te kunnen wachten tot ze onherkenbaar over straat kan.

Onherkenbaar

Eloise wordt in Nederland voortdurend herkend op straat en kan daarom niet wachten tot haar stage in New York begint. ,,Daar ben ik me continu van bewust en dat gevoel wil ik graag kwijt”, vertelde ze onlangs aan Linda.meiden. Ze is het zat om gefilmd en gefotografeerd te worden. ,,Dat bespeur ik al vanuit mijn ooghoek. Als ik het merk tijdens het uitgaan, vraag ik: ‘Kan je nu geen foto van me maken?’ Want wat doet iemand met zo’n foto, gewoon ernaar kijken? Uitgaan doe ik daardoor minder.”

‘Zoekt zelf bekendheid op’

Haar volgers op Instagram zijn echter van mening dat Eloise zélf de bekendheid opzoekt. Met haar 433.000 volgers deelt ze namelijk alles. ,,Ik kan me goed voorstellen dat je ook in alle rust over straat wil. Maar je bent influencer en zet alles op social media. Dan is het toch logisch dat mensen je herkennen?”, reageerde iemand. Een ander was het daar helemaal mee eens. ,,Zoek je aandacht, dan krijg je aandacht. Keuzes…”

Vreemde oproep

Des te vreemder is het dat Eloise nu aan haar volgers vraagt wie er over een paar dagen in Parijs is. Daarmee lijkt ze zelf aan haar honderdduizenden volgers te vertellen dat ze die dagen in de stad rondloopt…

Tags

ELOISE VAN ORANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck