Eloise van Oranje onthult familietradities

Door: Ditjes en Datjes
27-12-2020


Eloise van Oranje is enorm populair op Instagram. De gravin gaf zaterdagmiddag een ‘Q&A’ (questions & answers) waarbij volgers haar het hemd van het lijf mochten vragen. Fans waarderen haar eerlijkheid en dat ze zo gewoontjes is. Zo onthult de gravin hoe de Oranjes kerst vieren, wat er op het menu staat en zelfs hoe haar eerste kus was.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

,,Hoe vieren jullie kerst?” vraagt een kijker. ,,Normaal gesproken vieren we kerst bij mijn oma. Dit jaar was het gewoon met het gezin”, antwoordt Eloise. Ook zijn fans benieuwd wat er voor de gravin onder de boom lag. ,,Ik heb sloffen gekregen en schoenen. Oh ja, en ook een heel leuk tasje van m’n broertje, echt zo lief.”

Gewoon gourmetten

Fans vragen erop los en zijn benieuwd wat voor een chique diner onze royals tijdens kerst hebben gegeten. ,,We hebben gewoon lekker gegourmet” en met tweede kerstdag eten ze thuis taco’s en wraps. Geen uitgebreid 7-gangen diner op het menu dus.

Onbeantwoord

De oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien krijgt vooral veel vragen over haar nichtjes Amalia, Alexia en Ariane en de band met onze koning en koningin. Deze vragen blijven onbeantwoord. Ook vragen over vriendjes: ,,dat houd ik privé” zegt Eloise ongemakkelijk.

Klik hier om de video te bekijken.

Meer DenD