Eloise van Oranje stopt met social media

Eloise stopt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het was de laatste tijd al aardig stil op haar Instagram, en nu heeft Eloise van Oranje besloten helemaal te stoppen met social media. ,,Ik heb het op het moment erg druk.”

Stoppen

Met haar 269.000 volgers op Instagram wordt ze een ‘gravinfluencer’ genoemd. Iets waar ze zelf al wel om kon lachen, maar Eloise neemt social media wel heel serieus. Voorheen postte ze wekelijks, en soms zelfs dagelijks op haar Instagram. Maar nu heeft ze besloten te stoppen.

Druk met studie

,,Zoals jullie kunnen zien is dit de eerste keer in een best lange tijd dat ik een foto plaats”, schrijft Eloise op haar Instagram. En dat is niet omdat ze het platform niet serieus neemt, want ze vindt het geweldig om alle ‘lieve’ berichtjes van haar volgers te lezen.

,,Maar ik heb het op het moment nog echt druk met studie. En ik kan niet wachten totdat ik klaar ben met mijn eerste jaar en volop hier mijn aandacht aan kan geven.”

Corona-uitbraak

Eloise studeert op de Haagse hotelschool. En hoewel ze druk met studeren is, houdt ze net als andere studenten ook wel van een feestje. Onlangs zorgde dat nog voor een corona-uitbraak.

Wel vijftig studenten hebben zich deze week gemeld bij de school, omdat ze na feestjes besmet blijken met corona. Dat meldt een woordvoerder van de school aan Omroep West.

Wilde studentenleven

Maar Eloise onthulde al eerder dit jaar dat ze besmet is geweest met corona. Eind vorig jaar kwam de influencer nog zwaar onder vuur te liggen omdat zij zich niet aan de regels hield.

Eloise plaatste toen een foto online waarop zij met vrienden poseerde zonder anderhalve meter afstand. Al meerdere keren moest Eloise door haar wilde studentenleven in quarantaine, maar het is nog onduidelijk of ze dat nu weer moet.

Tags

ELOISEELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie