Eloise van Oranje wordt arrogant en verwend genoemd

Eloise van Oranje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Als dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien heeft Eloise van Oranje vaak genoeg te maken met vooroordelen. Sinds haar geboorte ligt ze al onder een vergrootglas en dat zorgt ervoor dat ze vaak arrogant en verwend genoemd wordt.

‘Mensen hebben een bepaald beeld’

,,Door mijn achternaam hebben sommige mensen een bepaald beeld van mij. Zoals onbenaderbaar, arrogant of verwend”, legt Eloise uit in Grazia. ,,Het is apart om te zien hoe mensen allerlei ideeën kunnen hebben door alleen naar de ‘bovenste laag’ te kijken. Dat zie ik zoveel om me heen.”

Het verbaast haar dan ook hoeveel dingen die gezegd en geschreven worden, helemaal niet waar zijn. De vooroordelen storen de gravin wel, maar ze probeert zich er weinig van aan te trekken.

‘Perfecte plaatjes’

Toch zegt ze ook maar een ‘gewoon meisje’ te zijn en zich net als iedereen wel eens onzeker voelt. Die onzekerheid komt niet alleen van vooroordelen, maar ook van de ‘perfecte plaatjes’ op Instagram.

Maar daarvoor had ze eerder al een oplossing gevonden. ,,Hoe ik daarmee omga is wel echt mensen ontvolgen waarvan ik de hele tijd denk: jij bent zo mooi, was ik maar zo”, gaf de gravin toe. ,,Heel de tijd iets anders willen zijn dan dat je eigenlijk bent. Waarom zou je iemand volgen waarmee je jezelf alleen maar gaat vergelijken?”

Tags

ELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck