Eloise vertelt openhartig over breuk met vriendje

Eloise van Oranje
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Gravin Eloise staat inmiddels bekend om haar openheid op sociale media. Zo onthulde de gravin eerder dat zij gevallen was voor iemand waarmee ze ‘het gezellig had’. Nu laat de ‘gravinfluencer’ weten dat het vuur tussen haar en de mysterieuze aanbidder gedoofd is.

De gravin zette een moedige stap en liet zich interviewen voor een YouTube-serie waarbij de vragen vooraf niet bekend waren. Het vuur werd haar direct aan de schenen gelegd en Eloise’s liefdesleven kwam aan bod. Ze onthulde toen het ‘gezellig te hebben met iemand’, die ook haar moeder prinses Laurentien al had ontmoet.

Negatieve reacties

Dit keert vertelt Eloise openhartig over haar liefdesleven in de podcast FOMOFIEL van Club Next.

Zij is de eerste Nederlandse royal die haar leven zó openlijk met haar volgers deelt. ,,Vroeger wilde ik door iedereen gemogen worden. Nu heb ik de mening van anderen totaal losgelaten”, vertelt zij. ,,Sinds mijn eigen Instagram-account, doen negatieve berichten me helemaal niks meer.”

Dateleven

Maar Eloise denkt de volgende keer wel een tweede keer na voordat ze haar liefdesleven zo openlijk op straat gooit.

,,Ik heb één keer in een interview gezegd dat ik met iemand ging”, vertelt de gravin. Ook geeft zij prijs hoe het er nu voor staat met haar mysterieuze liefde.

,,Een dag later maakte ik het uit. Dat fragment over mijn dateleven wordt nog steeds gebruikt en kwam zelfs voorbij in De slimste mens. Sindsdien deel ik er niks meer over, er ligt te veel druk op.”

Tags

ELOISE VAN ORANJEGRAVIN ELOISELIEFDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck