Eloise vindt liefde op hotelschool

Eloise vindt liefde op hotelschool
Door: Charlotte Wijnen
11-05-2022

Dat Eloise van Oranje gelukkig is in de liefde, weten we al een tijdje. Maar nu zijn er eindelijk romantische foto’s van het stel verschenen. Eloise heeft haar nieuwe liefde ontmoet op de hotelschool en dít is hem…

Er zijn twee foto’s van het stel uitgelekt op Instagram. De ene foto lijkt om een romantisch moment op een gala te gaan en op de andere foto zitten de twee gezellig aan de keukentafel.

Samen in Barcelona?

De nieuwe liefde van Eloise heet Archie Maclaine Pont. Archie woont in Laren en zit net als Eloise op de hotelschool in Den Haag. Archie liep vorig jaar stage in Barcelona, waar Eloise in dezelfde tijd op vakantie is geweest. Is dat toeval, of zijn de twee al een lange tijd bij elkaar?

Ontmoet op hotelschool

In november vorig jaar liet Eloise in ieder geval al weten dat ze helemaal in de wolken is. ,,Ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy”, zei ze destijds in LINDA.meiden.

Hoewel Eloise toen nog weinig kwijt wilde over haar nieuwe liefde, liet ze wel doorschemeren dat ze hem via haar studie heeft ontmoet. ,,Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Bekijk hier de foto’s van Eloise en Archie

Meer DenD