Elon Musk en Amber Heard weer samen gezien

Door: DitjesDatjes
17-11-2017

LOS ANGELES – Nadat er eerder deze week opvallende uitspraken van Elon Musk verschenen in het tijdschrift Rolling Stone, waarin hij aangaf zijn ex-vriendin Amber Heard te missen, zijn de twee samen gespot tijdens een ontbijtje in Sherman Oaks.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Musk, de grote man achter de Amerikaanse elektrische auto fabrikant Tesla, gaf een uitgebreid interview aan het blad, waarin hij ook over persoonlijke zaken sprak. “Mijn vriendin en ik zijn net uit elkaar. Ik was hartstikke gek op haar, dus dat doet pijn. Zij heeft het uitgemaakt, ik wilde dat eigenlijk niet.” De entrepreneur bekende dat hij niet gelukkig als hij niet verliefd is. “Als ik niet samen ben met iemand voor de lange termijn… tja, dan ben ik gewoon niet happy.”

Of Amber het interview gelezen heeft is niet bekend, maar ze stemde kennelijk wel in om met Elon te gaan ontbijten. De twee zaten naast, in plaats van tegenover, elkaar aan een tafeltje. Het is voor het eerst dat de voormalige geliefden samen gezien werden sinds hun break-up in augustus.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD