Elton John: prins Harry lijkt op zijn moeder

Door: DitjesDatjes
24-07-2018

,,Harry heeft hetzelfde geweldige vermogen als zijn moeder dat als hij ergens binnenkomt, iedereen denkt dat hij je al jaren kent.” Dat zei Elton John op de internationale aidsconferentie in Amsterdam, waar hij dinsdag samen met de Britse prins een nieuw initiatief presenteerde.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Harry spreekt jongere mensen aan, zei de zanger. ,,Ik ben 71, ik kan niet met jongeren contact maken zoals hij dat doet.” De prins is bovendien erg gepassioneerd, vindt John. ”Dat hebben we nodig in de strijd tegen deze ziekte. Hij is zo toegewijd.”

Elton John zong recent nog op de bruiloft van prins Harry en Meghan. De zanger was goed bevriend met Harry’s moeder Diana. Toen zij in 1997 om het leven kwam, zong hij op de begrafenis een speciaal voor haar bewerkte versie van Candle in the Wind. Harry was destijds twaalf jaar oud.

Politici moeten opstaan

,,Ik kende hem toen hij klein was en ik ken hem als man. Het bevalt me heel erg wat ik zie. Je kunt geen aardiger en vastberadener persoon krijgen dan hij.”

Elton John benadrukte dat het bij de strijd tegen aids niet alleen draait om bekende boegbeelden. ,,Ik ben geen Poetin, ik ben geen Trump. Ik maak de beslissingen niet. Politici moeten opstaan en een einde maken aan deze ziekte. Alsjeblieft denk als mens.”

 

 

 

 

Meer DenD