Emigreert Jandino Asporaat naar Curaçao? ‘Mijn hart ligt daar’

Emigreert Jardino naar Curacao?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Jandino Asporaat overweegt een emigratie naar Curaçao. Volgens hem is de kwaliteit van leven veel hoger op het eiland dan in Nederland. ,,Mijn hart ligt daar.”

Jandino vliegt minstens één keer per maand op en neer naar Curaçao voor verschillende projecten. ,,Ik ben een landbouwschool aan het opzetten voor de jeugd op Curaçao en open binnenkort een nationaal park op het eiland”, vertelt hij in &C.

Curaçao als volledige basis

Jandino verhuisde op zijn elfde naar Nederland, iets wat hij helemaal niet zag zitten. ,,Nederland was niet het paradijs zoals het op Curaçao werd omschreven, maar heel hard”, vertelt hij. ,,Op Curaçao lag de focus op wat je had, in Nederland op wat je niet had. Het was alsof er een emmer koud water in mijn gezicht werd gegooid. Nog los van de temperatuur.”

Hoewel de cabaretier al jaren in Nederland woont, verlangt hij nog altijd terug naar het leven op Curaçao. ,,De levenskwaliteit is op Curaçao echt hoger. In Nederland vergader je op een kantoor. Op Curaçao zeg je: ik zie je zo op het strand. Iedereen helpt elkaar, mensen zijn vriendelijk”, aldus Jandino. ,,Mijn droom is om de huidige situatie om te draaien, zodat Curaçao mijn volledige basis wordt en Nederland op de tweede plek komt.”

Een minnares op Curaçao?

Maar volgens geruchten zijn de ‘projecten’ niet het enige waar Jandino zich mee bezig houdt wanneer hij op Curaçao is. ,,Hij is niet trouw in zijn relatie en heeft volgens bronnen vast contact met een andere dame”, meldde Juicechannel eerder. ,,Hij heeft het meer dan gezellig met haar.”

De dame, die Robyn Yasmine heet, zou hij hebben leren kennen op Curaçao. ,,Jandino was daar toen op vakantie en Robyn woonde daar een aantal maanden.”

Tags

EMIGRATIEEMIGRERENJANDINO ASPORAATMINNARES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck