Emma Heesters bedrogen door vriend Wesley?

Emma Heesters bedrogen?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Emma Heesters liet eerder al weten soms ‘knallende ruzie’ met haar vriend Wesley Hoedt te hebben, maar wel nog altijd gelukkig met hem te zijn. Maar nu lijkt het er toch op dat er meer aan de hand is. Wesley zou het namelijk ook gezellig hebben met andere dames…

,,Hij is heel vurig en soms hebben we knallende ruzie”, zei Emma Heesters eerder in gesprek met Beau Monde. Hoewel ze erbij zei dat het ‘gewoon goed’ zit tussen haar en Wesley, lijken de twee al geruime tijd relatieproblemen te hebben.

Gezamenlijke foto’s verwijderd

Het valt veel volgers op dat Emma en Wesley elkaar steeds ontvolgen op Instagram. Op het moment van schrijven volgt Emma Wesley nog wel, maar Wesley haar niet. Wel heeft Emma de gezamenlijke foto’s met Wesley verwijderd.

Hoewel het nog niets hoeft te zeggen, is het wel een bekende manier van BN’ers om te laten zien dat de relatie in zwaar weer verkeert. En dat lijkt inderdaad zo te zijn, want showbizzkanaal Juice Channel besloot volgers te vragen wat er tussen Emma en Wesley aan de hand is.

Afspreken met anderen?

Het kanaal wordt vervolgens overspoeld door berichten over Wesley. ,,Wesley is er niet vies van om te flirten met andere dames via de dm”, zo schrijft het kanaal in Instagram Stories. ,,Hij wil ook graag afspreken met andere dames.”

Steeds meer dames volgen en sturen de privégesprekken die ze met Wesley hebben gehad door naar het kanaal. In de gesprekken die het kanaal vervolgens deelt, geeft Wesley de dames complimenten en heeft hij het ook over afspreken. Heeft hij Emma bedrogen en komen daar de geruchten over relatieproblemen vandaan?

Tags

BEDROGENEMMA HEESTERSRELATIEPROBLEMENWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck