Emma Heesters geen fan van Maan: ‘Ik luister het niet’

Emma vindt Maan ook niets
Door: Charlotte Wijnen
10-12-2021

Emma Heesters lijkt geen groot fan te zijn van haar collega Maan de Steenwinkel, die net een nieuwe single heeft uitgebracht. Emma laat weten niet graag te luisteren naar haar muziek. ,,Ik zou het zelf niet opzetten.”

Hoewel ze beiden in dezelfde generatie zitten én houden van dansen en zingen, zou je denken dat Emma en Maan elkaar steunen in hun muziek. Maar dat blijkt niet het geval te zijn. Sterker nog, Emma luistert liever niet naar de nummers van Maan.

‘Niet mijn stijl’

In het online programma Release Reacties van Radio 538 beoordeelt Emma het nieuwe nummer van Maan. Wanneer ze de koptelefoon op zet en het nummer afspeelt, is ze niet heel enthousiast. ,,Het is wel een leuke track voor haar. Ik vind het heel goed bij haar passen”, zegt Emma, die het nummer niets zou vinden voor haarzelf. ,,Ik dans bijvoorbeeld echt nooit zo.”

Het nummer zou ze dan thuis ook nooit zelf opzetten. ,,Ik zou het zelf niet opzetten, maar dat komt gewoon omdat het niet helemaal mijn stijl is, denk ik.”

Meer DenD