Emma Heesters heeft een boodschap voor Wesley Hoedt

Emma heeft een boodschap voor Wesley
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Emma Heesters komt binnenkort met een nieuwe single en heeft alvast een voorproefje op haar Instagram gedeeld. De tekst is behoorlijk veelzeggend: volgens juicekanaal Realityfbi is het een boodschap aan Wesley Hoedt.

Emma Heesters brengt binnenkort een nieuw nummer uit genaamd ‘Dat Hadden Wij Moeten Zijn’. In Instagram Stories deelt ze alvast een voorproefje van haar nummer. ,,En ik was al gevlucht naar een andere stad maar ik weet niet wat ik had verwacht”, zingt Emma. ,,En ik hoor aan je stem dat je nu met haar bent, waar ik vorig jaar nog was. Dat had ik, dat had jij, dat hadden wij moeten zijn. Hoe je lacht, hoe je kijkt, deed je dat vroeger bij mij.”

Boodschap aan Wesley

Volgens juicekanaal Realityfbi is het nummer een boodschap aan haar ex-vriend Wesley Hoedt. ,,De tekst moet haast wel gericht zijn aan Wesley”, schrijft het kanaal op Instagram.

Vreemdgaan

Emma maakte in maart bekend dat zij en Wesley een punt achter hun relatie hebben gezet. Al een jaar gonsde het van de geruchten over het vermeende vreemdgaan van Wesley. Zo vloog hij vorig jaar na de vakantie met Emma met zijn vrienden naar Ibiza, waar het een en ander gebeurd zou zijn. Destijds ontkende Emma dat Wesley vreemdging, maar begin maart gingen er wéér geruchten rond. Volgens juicekanalen was het de druppel voor Emma en beëindigde ze daarom de relatie.

‘Ongelooflijk gebroken’

Niet veel later schreef Emma in een emotionele post op Instagram dat ze inderdaad niet meer samen is met Wesley. Of de relatie gestrand was vanwege het vreemdgaan van Wesley liet ze in het midden; ze vroeg iedereen haar privacy te respecteren. ,,Fijne internationale vrouwendag. Proost op alle sterke vrouwen en mannen! Dat gezegd hebbende wil ik jullie ook laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben”, begon Emma haar bericht. De zangeres schreef dat haar hart ‘ongelooflijk gebroken’ is, maar dat ze nooit spijt zal krijgen van de ervaringen die ze samen hebben gehad.

Tags

EMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck