Emma Heesters in het geheim nog samen met Wesley Hoedt?

Emma nog steeds met Wesley?
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de aanhoudende geruchten over het vreemdgaan van Wesley Hoedt, maakte Emma Heesters bekend dat ze een punt achter de relatie heeft gezet. Opvallend is dat Wesley afgelopen week wél aanwezig was bij een optreden van Emma. ,,Ze zijn nog honderd procent samen.”

Hoewel Emma eerder de geruchten over het vreemdgaan van Wesley ontkende, zette ze een paar maanden geleden toch een punt achter de relatie. ,,Fijne internationale vrouwendag. Proost op alle sterke vrouwen en mannen! Dat gezegd hebbende wil ik jullie ook laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben”, schreef Emma destijds op Instagram. Of de relatie strandde vanwege het vreemdgaan van Wesley liet ze in het midden.

Samen gespot

Toch bestaan er twijfels over de breuk. Volgens Juicechannel is Wesley afgelopen week nog gespot bij een optreden van Emma. ,,Emma had met Hemelvaartsdag een optreden en weet je wie daar gezellig bij aanwezig waren?”, schrijft het kanaal op Instagram. ,,Wesley Sneijder, maar ook haar eigen Wesley was aanwezig. Hij draagt het oranje vest op de foto. Zoals we dus al zeiden, die zijn nog honderd procent samen.”

TikTok-filmpje

Zelf laat Emma ook doorschemeren dat zij en Wesley niet uit elkaar zijn. Op TikTok heeft ze een filmpje gedeeld van haar nieuwe single. ,,Wanneer hij tijdens je date alleen maar over voetbal praat”, schrijft Emma bij de beelden. Ook heeft ze de foto’s met Wesley nooit van haar Instagram verwijderd.

Tags

EMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck