Emma Heesters in tranen na optreden: ‘Heeft het moeilijk met breuk’

Emma heeft het moeilijk met breuk
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Na de aanhoudende geruchten over het vreemdgaan van Wesley Hoedt, maakte Emma Heesters vorige week bekend dat de twee een punt achter de relatie hebben gezet. Tijd voor liefdesverdriet heeft Emma niet, want ze moest gisteren alweer optreden in de Ziggo Dome. Dat viel haar behoorlijk zwaar. ,,Aan het einde was ze aan het huilen.”

Al een jaar lang gonst het van de geruchten over een vreemdgaande Wesley. Vorig jaar vloog hij na de vakantie met Emma met zijn vrienden naar Ibiza, waar het een en ander gebeurd zou zijn. Destijds ontkende Emma dat Wesley vreemdging, maar nadat er afgelopen week wéér geruchten over hem rondgingen heeft Emma de relatie beëindigd.

‘Ongelooflijk gebroken’

,,Fijne internationale vrouwendag. Proost op alle sterke vrouwen en mannen! Dat gezegd hebbende wil ik jullie ook laten weten dat Wesley en ik geen relatie meer hebben”, begon Emma haar bericht. De zangeres schreef dat haar hart ‘ongelooflijk gebroken’ is, maar dat ze nooit spijt zal krijgen van de ervaringen die ze samen hebben gehad. Of de relatie is gestrand vanwege het vreemdgaan van Wesley laat Emma in het midden; ze vroeg iedereen haar privacy te respecteren.

In tranen

Gisteren stond ze alweer op het podium bij het Top 50 Herinneringen concert in de Ziggo Dome. Volgens fans had de zangeres het zwaar. ,,Ze kwam halverwege het concert op samen met Anouk en ze zongen ‘Met jou kan ik het aan’. Aan het einde was Emma aan het huilen en we hebben haar daarna niet meer teruggezien. Ze heeft dus maar één liedje gezongen en ze was ook niet bij het slotapplaus”, vertelt een bezoeker in gesprek met juicekanaal Realityfbi. Volgens een andere bezoeker was het duidelijk waarom Emma geëmotioneerd raakte door het liefdeslied. ,,Liefdesverdriet.”

Tags

BREUKEMMA HEESTERSWESLEY HOEDT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck