Emma Heesters op vakantie met Wesley Hoedt? ‘Ze blijft liegen’

Emma gaat gewoon verder met haar vreemdgaande vriend
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Emma Heesters is momenteel op vakantie en deelt een filmpje op Instagram waarin te zien is dat ze met een enorme jacht aan het varen is. Is ze in haar eentje op luxe vakantie? Volgens Yvonne Coldeweijer niet…

Emma Heesters geniet momenteel van zon, zee en strand. In een filmpje in Instagram Stories is te zien dat ze met een luxe jacht vaart. Hoewel ze niet laat zien met wie ze op vakantie is, weet Yvonne Coldeweijer met zekerheid te zeggen dat ze met Wesley Hoedt weg is.

‘Lieg je omdat je je schaamt?’

,,Voor ons hoef je niet te liegen hoor”, schrijft Coldeweijer op Instagram. Ze deelt er een foto bij die Wesley op Instagram heeft gedeeld. Volgens haar gaat het om dezelfde vakantie. ,,Of lieg je omdat je je schaamt dat je een cheater keer op keer terugneemt?”

Geruchten

Emma maakte in maart bekend dat zij en Wesley een punt achter hun relatie hebben gezet. Al een jaar gonsde het van de geruchten over het vermeende vreemdgaan van Wesley. Of de relatie gestrand was vanwege het vreemdgaan van Wesley liet ze in het midden; ze vroeg iedereen haar privacy te respecteren.

‘Ze zijn nog samen’

Maar volgens geruchten zijn Emma en Wesley helemaal niet uit elkaar. Volgens Juicechannel was Wesley een paar weken geleden nog gespot bij een optreden van Emma. ,,Zoals we dus al zeiden, die zijn nog honderd procent samen”, meldde het kanaal op Instagram.

Tags

EMMA HEESTERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck