Emma Roberts en Garrett Hedlund zijn officieel uit elkaar

Door: DitjesDatjes
22-01-2022

Acteurs Emma Roberts en Garret Hedlund hebben een punt achter hun relatie gezet. “Het is triest, en ze doen hun best met het co-ouderschap. Het is een moeilijke tijd geweest”, vertelde een insider aan het Amerikaanse magazine People. De break-up dateert volgens de ingewijde al van enkele weken geleden.

Het nieuws komt drie weken nadat het paar de eerste verjaardag van hun baby Rhodos vierde. Op Instagram plaatste Roberts een post waarop zij en haar zoontje gekleed in cowboyoutfits te zien zijn voor het themafeestje. “Gelukkige verjaardag, Rodeo!”, schreef ze bij de foto’s. “Ik heb van elke seconde genoten. Ik hou van je Rhodos.”

Voor Hedlund zijn het sowieso moeilijke dagen. Los van de break-up wordt hij aangeklaagd wegens nalatigheid omdat hij mogelijk een frontale botsing heeft veroorzaakt nadat hij door rood reed. Mogelijk was hij vlak voor het ongeluk in slaap gevallen achter het stuur.

Roberts en Hedlund waren samen sinds maart 2019. Het stel kreeg een relatie vlak nadat de American Horror Story-actrice haar relatie met mede AHS-acteur Evan Peters had beëindigd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD