Emma Wortelboer beledigt BN’ers

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Ranking the Stars, het succesvolle tv-programma waar BN’ers elkaar afbranden. Vorige week werd Emma Wortelboer voor schut gezet door Martien Meiland en nu is de presentatrice zelf klaar om te vuren…

Emma Worteldoek

,,Nummer drie, Emma Worteldoek” schreeuwde Martien vorige week door de zaal waardoor iedereen vervolgens plat ligt van het lachen. De presentator heeft het natuurlijk over Emma Wortelboer maar had haar naam verkeerd gespeld op zijn papiertje. Sinds deze uitspraak wordt de presentatrice non-stop aangesproken met haar ‘nieuwe’ achternaam.

Woensdagavond, tijdens de tweede aflevering van Ranking the Stars, mag Emma zich bij Paul de Leeuw zijn desk melden. Het begint al goed: Wortelboer moest een lijst van BN’ers rangschikken op de vraag ‘wie is de beste gastheer voor de koning?’ en ze vindt de vraag verschrikkelijk. Maar ze is er klaar voor. Haar keiharde grappen vliegen de kandidaten om de oren.

Onderaan haar lijstje staat deelnemer Steven. ,,Omdat jouw humor zelfs het eten flauw maakt” is haar reden. De cabaretier is beledigd maar vat haar opmerking sportief op. ,,En wie heb je op nummer een gezet?” vraagt Paul. ,,Ja, dat is Martien! Zijn achterdeur staat altijd open voor Wim-Lex.” Niemand wordt gespaard door de 22-jarige, zelfs de Leeuw niet. ,,Hoezo zeg jij zeuven? Dat zeggen alleen mensen die in het leger hebben gezeten. En jij lijkt me nou niet echt eh…” zegt ze tegen de presentator. ,,Ho, ho ho! Ik heb in het leger gezeten hoor” antwoordt Paul gelijk. Dan vraagt iemand naar zijn rang en grapt hij ,,Zo een met snoepjes erin.”

De volgende aflevering van Ranking the Stars is te zien op woensdagavond om 20.30 uur op RTL 5.

https://www.instagram.com/p/B2QsZOXlPHS/

https://www.instagram.com/p/B2QsiyYFYHb/

Tags

BN'ersEmma Wortelboeremma worteldoekPaul de LeeuwRanking the StarsRTLrtl 5SterrenTv-programma

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie