Emotioneel kerstfeest bij Tante Truus met Ditjes & Datjes-lezers

Groepsfoto
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

Groot feest bij Tante Truus in Almere. Het bijzondere restaurant met bijna 100 enthousiaste en lieve lezers van Ditjes & Datjes gevuld, was er deze vrijdag een geweldige kerstsfeer met als stralend middelpunt tv-kok Sharon de Miranda en haar bijna 30 medewerkers met een beperking.

Tijdens de heuse kerst-high tea, mede mogelijk gemaakt door Brookland Productions (de uitgever van Ditjes & Datjes), Dirck III en Trusted Media, werd er actie gevoerd om medewerkers van Tante Truus ruimte te geven voor een horeca-opleiding.De actie kreeg de naam Geef ze een Kans. Want een deel van de crew van Sharon is in staat om na een beroepsopleiding in restaurants of in de catering te gaan werken.

Liefde

Het werd een middag vol met liefde en met warmte. De Zuid-Amerikaanse zanger Mario Cruz zorgde met zijn christmas songs voor een geweldige sfeer, maar ook de bediening van Tante Truus zong er vol op los. Van White Christmas tot en met Bloed, Zeet en Tranen. En het hele restaurant zong natuurlijk mee!!!

Sharon de Miranda, die al tien jaar werkt als kok in de keuken bij Tante Truus, zei verrast te zijn door de belangstelling van de Ditjes & Datjes-lezers om hier bij te zijn. ,,We hadden het restaurant wel 5 keer met gemak kunnen vullen”, aldus Sharon.


klik hier voor het videoverslag van Omroep Flevoland


Lezers

Sjuul Paradijs (Trusted Media) verwelkomde de lezers van Ditjes & Datjes, die genoten van de hapjes en drankjes die zeer vakkundig werden uitgeserveerd door de ervaren horeca-bemanning. Wat waren ze deze middag in vorm; grote klasse!

Ook Marjan Heidstra, een van de initiatiefnemers van Tante Truus, schoot vol met emoties door alle belangstelling voor het restaurant en de mensen die er werken. ,,Juist opleiding is belangrijk. Deze mensen kunnen zo verschrikkelijk veel. Dat is uitgangspunt. Laat ze doen wat ze kunnen en vraag niet aan ze wat ze niet kunnen.”

 

 

 

 

Tags

AlmereKerstmisSharon de MirandaTante TruusTriade

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie