Emotionele Adele laat van zich horen

Adele
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De Britse zangeres Adele leeft teruggetrokken en probeert de media te ontlopen. Heel soms laat ze zichzelf toch zien, zoals op 14 juni. Toen verscheen ze in een video waarin ze de slachtoffers van de brand in de Grenfelltoren in Londen herdacht.

‘We hebben elkaar nodig’

Adele staat stil bij de 72 doden die zijn gevallen bij de brand op 14 juni 2017 in de woontoren in het Londense Kensington. De zangeres groeide zelf op in een wijk vlakbij Kensington en heeft zich altijd ingezet voor de slachtoffers en nabestaanden van de ramp.

Ook nu laat ze van zichzelf horen, dit keer in een filmpje van Grenfell United, een organisatie die steun en hulp aan nabestaanden biedt. ,,Mensen zijn kuddedieren. We hebben elkaar nodig om te overleven. Ik ben ontzettend trots dat ik deel kan uitmaken van deze vereniging om te vechten voor rechtvaardigheid. Ik denk aan jullie en mis jullie. Ik kijk ernaar uit om jullie opnieuw in de armen te sluiten. Blijf veilig in deze moeilijke tijden”, zegt de duidelijk geĆ«motioneerde Adele in het filmpje.

Scheiding en dieet

Adele heeft een heftige periode achter de rug. In september 2019 werd bekend dat zij en Simon Konecki, de vader van haar kind, gaan scheiden. Adele trok zich terug als zangeres en wilde zich op het moederschap focussen.


Ze heeft zich ook op een streng dieet gestort, waardoor ze meer dan 20 kilo is afgevallen. Dat zou ze gedaan hebben door geen suiker en melk meer in haar thee te doen, pilates-lessen te volgen en het sirtfood-dieet te volgen.

Tags

AfgevallenGrenfelltorenKensingtonrampZangeres

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie