Emotioneel bericht van Christian Eriksen: ‘Het gaat goed…’

Eriksen|Eriksen
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

De wereld hield de adem in toen afgelopen zaterdagavond de sympathieke Deense voetballer Christian Eriksen in de wedstrijd tegen de Finnen opeens instortte. Vandaag bedankt de onfortuinlijke voetballer vanuit het ziekenhuis iedereen die hem de afgelopen dagen heeft gesteund.

De hartverwarmende reacties uit de hele wereld hebben Eriksen goed gedaan. De schok bij het zien van de beelden was enorm. Doortastend ingrijpen van zijn medespelers en de medische ondersteuning hebben erger voorkomen.

De ex-Ajacied zegt dat hij nog enkele onderzoeken moet ondergaan.

,,Heel erg bedankt voor jullie lieve en geweldige groeten en berichten van over de hele wereld. Het betekent veel voor mij en mijn familie. Ik ben in orde, gezien de omstandigheden. Ik moet nog wat onderzoeken ondergaan in het ziekenhuis, maar ik voel me goed.”

Eriksen steun zijn team en roept hen op om voor alle Denen het vuur uit de voetbalsloffen te lopen. ,,Vanaf nu zal ik de jongens van het Deense team de komende wedstrijden aanmoedigen. Speel voor heel Denemarken.”

Inmiddels hebben zijn medespelers aanvoerder Schmeichel en Kjaer hun ploeggenoot Eriksen opgezocht. Uiteraard waren ze blij dat hij het hartfalen heeft overleefd. Het besluit van voetbalbond UEFA om de tweede helft toch meteen te laten uitspelen, zorgt voor een bittere nasmaak. Volgens de Denen was dat veel te vroeg en had er bijvoorbeeld een dag moeten worden gewacht met het vervolgen van de voetbalwedstrijd.


Tags

CHRISTIAN ERIKSENDENEMARKENHARTPROBLEMEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck