Emotionele dag voor Caroline van der Plas

Emotionele dag voor Caroline
Door: Charlotte Wijnen
13-05-2022

Een emotionele dag vandaag voor Caroline van der Plas. Haar broer Andrew overleed eind 2020 en gisteren werd zijn as naar Bonaire gevlogen om daar uitgestrooid te worden.

Andrew was haar steun en toeverlaat, maar mocht maar 54 jaar oud worden. ,,De liefste mensen gaan helaas het eerst”, schreef Caroline destijds op Twitter. Het verliezen van haar broer was enorm zwaar voor Caroline, en dat is het nog steeds.

As uitstrooien op Bonaire

Gisteren deelde ze een prachtige foto van haar broer toen hij op Bonaire was. Omdat het zijn favoriete bestemming was, wil de familie hem graag voor de laatste keer daarheen brengen. ,,Vandaag wordt as van mijn lieve broer Andrew, die eind 2020 overleed, naar zijn geliefde Bonaire gevlogen en daar uitgestrooid”, schrijft Caroline op Instagram.

Gisteren vertrok het vliegtuig, waardoor het aannemelijk is dat de as vandaag uitgestrooid zal worden. Een emotionele dag voor Caroline en haar familie. ,,Zijn goede vriend Cees, net als Andrew KLM piloot, vliegt hem erheen. Samen met mijn moeder, zijn vrouw en kinderen. Andrew, ik mis je. Rust zacht.”

Tekst gaat verder onder het Instagram-bericht

Drie dierbaren in korte tijd verloren

De tijd dat haar broer kwam te overlijden, was heel heftig voor Caroline. Ze verloor drie dierbaren in een korte tijd. Haar echtgenoot Jan stierf in 2019 aan alvleesklierkanker en zes maanden later overleed haar beste vriend Henk. Caroline zat nog volledig in de rouw, toen weer een halfjaar later ook Andrew overleed.

Het verdriet probeerde ze dan ook in kleine porties toe te laten en verder vooral te focussen op haar werk, zodat ze niet alleen maar verdrietig zou zijn. Hoewel we inmiddels een paar jaar verder zijn, zal Caroline het ongetwijfeld op dagen als deze heel moeilijk hebben.

Meer DenD