Emotionele Rachel: ‘Ik kijk vol trots naar boven’

Door: DitjesenDatjes
28-02-2021

Rachel Hazes genoot gisteren met volle teugen van Een Rondje Hazes, een meezingconcert dat mensen thuis kon livestreamen. De weduwe van de volkszanger deelt een mooie post op Instagram, die ze richt aan wijlen André Hazes.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Intens missen

,,Zo lieve schat, deze heb je ook weer op jouw naam…!!! We zijn weken dag en nacht voor je bezig geweest maar wat hebben we de mensen thuis een geweldige avond gegeven via een waanzinnig meezingconcert..!!!”, begint ze haar post die ze schrijft bij een foto waarop het Madam Tussauds-beeld van André te zien is in het Concertgebouw van Amsterdam. ,,Dat hadden we 17 jaar geleden ook niet hardop tegen elkaar durven zeggen dat jij nu weer ineens een Livestreamconcert zou gaan doen.”

,,Niet alleen ik mis jou nog ieder moment van de dag maar de mensen thuis missen jou ook nog zo intens”, gaat ze verder. Rachel is dan ook erg blij met alle Nederlandse zangers die gisteren nummers van André ter gehore brachten.

Zoon en dochter

Roxeanne Hazes en haar broer André Hazes schitterde door afwezigheid gisteravond. Terwijl meer dan tien verschillende artiesten nummers vertolkten van André, waren zijn eigen kinderen niet aanwezig op het spektakel. Rachel zei daar eerder over dat het geen Holland zing Hazes is. ,,Meer dan dat moet je er niet achter zoeken”, zei de weduwe.

Meer DenD