Emotionele Rachel blikt terug: ‘Ik mis André nog iedere dag’

Rachel Hazes
Door: DitjesenDatjes
23-03-2020

Het is in september 2020 zestien jaar geleden dat volkszanger André Hazes overleed. Het leven van zijn vrouw Rachel Hazes is sindsdien niet makkelijk geweest. Psychisch ging het niet altijd goed met haar en ook de relatie met haar kinderen heeft vele ups en downs. Op Instagram kijkt de vijftigjarige terug op gelukkigere tijden.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Momenten koesteren’

De vrouw post drie foto’s op haar Instagram waar ze samen met André op te zien is. De foto’s zijn genomen toen de volkszanger vijftig jaar oud werd. ,,Tijdens het doorspitten van het archief kwam ik onder andere deze foto’s tegen. André werd hier 50. Een extra besef momentje want dat ben ik nu. Ik koester alle momenten. Jeetje schat wat mis ik jou nog iedere dag. Voor altijd in mijn hart en in mijn gedachten”, schrijft Rachel bij de foto’s.

Veel bekende Nederlanders reageren op de post van Rachel. Zo posten Samantha Steenwijk, Patrick Kluivert, William Rutten en Chantal Janzen een hartje.

Nieuwe vriend

De afgelopen jaren waren voor Rachel dus niet makkelijk, maar inmiddels ziet haar leven er een stuk positiever uit. De band met haar zoon André is weer hersteld en ze heeft zelfs weer een nieuwe partner! Ze zou naar verluidt al samenwonen met haar vriend Mike. 

Meer DenD