Emsée Denters jaagt op comeback

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De muziekcarrière van Esmée Denters verliep een aantal jaren geleden niet zoals ze het had verwacht. Na haar hit ‘Outta Here’ hoorden we niets meer van de Oosterbeekse. Nu jaagt ze op een comeback.

Justin Timberlake

Ze had een gouden keeltje en een gouden carrière voor de boeg. Haar filmpjes op Youtube werden enorm populair, en Justin Timberlake wilde met haar samenwerken. Ze zat binnen ‘not time’ aan de top, maar viel daar ook weer snel vanaf.

Ze verhuisde naar Londen om daar haar carrière weer op te bouwen, maar dat lukte niet. Noodgedwongen ging ze werken in een frozen-yoghurtwinkel. In 2015 deed ze mee aan The Voice UK, maar ondanks dat ze redelijk ver in de race kwam, werd het niet wat ze gehoopt had.

Album

Nu probeert ze het nog een keer. Al die tijd is ze blijven werken aan nieuwe singles, en eindelijk is er een album uitgekomen. ‘These Days part 2’ heet het. Het eerste nummer op het album is ‘Feeling Good’ en gaat over zelfacceptatie, iets waarmee ze zelf veel heeft geworsteld.

Eind juni staat ze weer op het podium met haar nieuwe album. Dan doet ze wat ze het liefste doet: zingen. Hopelijk houdt ze het succes langer vast dan vorige keer.

https://www.instagram.com/p/BhyKxbYlIov/?utm_source=ig_embed

Tags

COMEBACKESMEE DENTERSJUSTIN TIMBERLAKE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck