ENG: Lize Korpershoek spot vreemde man in haar tuin

Lize spot enge man in haar tuin
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Lize Korpershoek, vriendinnetje van Tim Hofman, is zich maandagnacht rot geschrokken. Ze hoorde geritsel in de bosjes van haar achtertuin en dacht ‘Eddy de egel’ weer te treffen. Tot haar grote schrik zag ze een onbekende man stil op zijn knieën in haar bosjes zitten en heeft alles op film…

,,Ik moet ff luchten”, schrijft de documentairemaker aan haar volgers op Instagram, aangezien al haar vrienden al liggen te slapen. Ze deelt videobeelden denkend dat het egeltje, genaamd Eddy, weer terug is in haar tuin. ,,Ik had namelijk bij het thuiskomen geritsel gehoord in de bosjes”.

‘Ik had niks door’

Al filmend is Lize op zoek naar de egel en ,,ik had dus niet door dat hier iemand zat”, schrijft ze erbij. In de video verwijst ze naar een hand die je daadwerkelijk in beeld ziet verschijnen. Opeens schrikt ze zich rot! Niet van die bosjesman, die is Lize nog steeds niet opgemerkt, maar van haar kat die een sprong maakt in de achtertuin.

Oog in oog

,,God hier had ik nog steeds niks door maar Dennie (Lize’s kat) duidelijk wel”, die al starend naar de meneer in de bosjes kijkt. Dan gaat het lampje branden bij Korpershoek en staat ze oog in oog met de vreemde bosjesman.

,,Huh? Wat, wie is daar? Waarom zit jij hier?! Hallo? Wat doe je hier! Kun je weggaan, kun je alsjeblieft weggaan? What the fuck!” Lize belt toch maar even de politie.

Snoeien

De influencer wordt overspoeld met berichten van haar volgers dat ze zich kapot geschrokken zijn. Iedereen is ervan overtuigd: het was een inbreker en geen zwerver. Lize besluit in ieder geval de volgende dag direct de tuin te snoeien.

Bekijk de video hier:

Tags

ENGLIZE KORPERSHOEKTIM HOFMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck