Engelse gokbureaus draaien overuren

Door: Mees Botschuijver
14-01-2019

Het is al een tijdje bekend dat Meghan Markle zwanger is. Alleen is nu nog de vraag: wordt het een jongen of meisje? Maar Engelsen denken het al te weten. Zij gokken massaal op een ‘meisje’.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Zo meldde Hello! Magazine dat het wedkantoor “Betfair” geen nieuwe weddenschappen zou aannemen op dit gebied, omdat er dit weekend al te veel weddenschappen over werden afgesloten.

Ook zijn de Engelse flink aan het wedden over de naam die het dochtertje zal krijgen. Velen denken namelijk dat het dochtertje Diana zal gaan heten. De namen Alice en Grace zijn ook enorm populair.

Acteerwerk

Voordat Meghan met Harry trouwde werkte ze als actrice. Zo speelde ze in de komedie “Horrible Bosses”. Ook verscheen ze vaak op de Amerikaanse televisie. Toen Meghan Harry ontmoette heeft ze het acteren achter haar gelaten. Harry en Meghan zijn in mei 2018 getrouwd met elkaar. Dit was een groots evenement, en nam plaats in George’s Chapel, Windsor Castle. Het kindje wat dus op komst is, is het eerste kindje voor het echtpaar. Als het kindje geboren is zal hij of zij de zevende in de lijn voor de troon zijn.

Beide families zijn blij met de zwangerschap van Meghan. Meghan’s moeder, Doria Ragland, is heel blij dat haar kleinkind op komst is. Ook kreeg het echtpaar het beste gewenst van het de tv-serie “Suits” waar Meghan Markle zeven jaar in heeft gespeeld.

Meer DenD