Engelse voetbalster: ‘Dit fluisterde prins William in mijn oor’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het Engelse vrouwenelftal won afgelopen zondag het EK. Prins William was erbij en omhelsde uit enthousiasme enkele spelers. Bij één van de dames fluisterde hij iets in het oor…

Prins William woonde afgelopen zondag de finale tussen Engeland en Duitsland bij in het Wembley Stadium in zijn rol als voorzitter van de voetbalbond. Tijdens de wedstrijd kon hij zijn enthousiasme nauwelijks onderdrukken.

Koninklijke protocol verbroken

Toen het Engelse vrouwenelftal het EK won, reikte hij de EK-titel uit aan de dames. Maar dat was niet alles: terwijl hij de voetbalsters feliciteerde met de overwinning, verbrak hij het koninklijke protocol.

Hij omhelsde een aantal spelers en fluisterde Leah Williamson, de aanvoerder van het team, iets in het oor. In gesprek met Mirror onthult ze wat de prins tegen haar zei. ,,Ik denk dat ik op het punt stond hem de hand te schudden toen hij zei: ‘Leah, kom hier’ en ik zei: ‘Dank u wel meneer’. Hij vervolgde: ‘Ik ben zo trots op jullie allemaal.”

Trots

Ook op Twitter liet William weten erg trots te zijn op het team. ,,Sensationeel. Een ongelofelijke overwinning en heel het land zou niet trotser op jullie allemaal kunnen zijn. Prachtig om de geschiedenis in de maak te zien vanavond op Wembley, gefeliciteerd! Wat een avond! Gewoon briljant”, schreef hij.

Tags

KATE MIDDLETONPRINS WILLIAMSARINA WIEGMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie