Engelse voetbalster uur behandeld op veld

Door:
13-01-2019

CHARLTON – De Engelse competitiewedstrijd tussen de voetbalsters van Charlton Athletic en Manchester United is overschaduwd door een zwaar blessuregeval. Verdedigster Charlotte Kerr botste na tien minuten vol op haar eigen keepster Katie Startup. De 24-jarige Engelse werd een uur behandeld op het veld en daarna per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

”Haar situatie is verbeterd”, meldde Charlton Athletic in een korte verklaring. ”We weten niet hoe ernstig het precies is. Eerst moeten er scans worden gemaakt.” Volgens onbevestigde berichten kon Kerr amper meer ademen. Ze kreeg zuurstof toegediend op het veld. De wedstrijd werd niet meer hervat. Manchester United was op voorsprong gekomen toen Kerr op haar ploeggenote onder de lat botste. De Engelse voetbalbond FA wenst Kerr in een bericht op Twitter een snel herstel toe. De bond wacht op rapport van de arbitrage voordat het beslist wat er met de wedstrijd gaat gebeuren.

 

BUZZS

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen