Engelse vrouwen willen Meghan’s lippen

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Engelse vrouwen gaan massaal naar de plastisch chirurg om hun lippen te laten doen.

Ideaal

Velen nemen een foto mee van een beroemdheid die in hun ogen de ‘perfecte’ lippen heeft. Opvallend is dat veel vrouwen tegenwoordig een foto van de lippen van Meghan Markle meenemen: de kersverse verloofde van prins Harry!

Dat onthult een plastisch chirurg aan Daily Mail. “Meghan heeft prachtige lippen”, verklaart hij. “Ze zijn mooi gevormd en hebben goede proporties. Ze komen dan ook dicht bij de ‘ideale lip’. De onderlip is een klein beetje groter dan de bovenlip, die schuin afloopt naar de mondhoek.”

Proporties

Niet alleen haar lippen zijn bijna perfect, want ook de rest van haar gezicht is goed in proportie. Daardoor komen de lippen volgens de chirurg nog mooier uit. “Haar lippen overheersen geen andere gezichtskenmerken zoals de neus of haar ogen. Het is in balans.”

Het is daarom maar de vraag of de lippen van Meghan Markle op het gezicht van iemand anders net zo mooi staan, of dat het gezicht niet meer in balans is. Gelukkig is de ingreep niet permanent, want er wordt veelal gebruik gemaakt van fillers. Het effect hiervan is na negen tot twaalf maanden weg.

Neus

Meghan Markle zou ook niet vies zijn van wat gesleutel. Er wordt namelijk beweerd dat ze een nosejob heeft gehad. Op foto’s waar Meghan als kind opstaat is haar neus een beetje breder dan tegenwoordig. Dat is ook niet vreemd met een afro-Amerikaanse als moeder. Tegenwoordig lijkt haar neus een stuk smaller, maar het is nooit bewezen dat de aanstaande van Harry een operatie heeft gehad.

 

Tags

LIPPENMEGHAN MARKLENEUSOGENPERFECTPRINS HARRY

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck